-40%Udsolgtbrungennemsigtigsortsort-guld

Classic Sov Bedre Skærmbriller

499,00 DKK 299,00 DKK

SOMMERUDSALG – FÅ -40% RABAT PÅ VORES BRILLER OG FRI FRAGT

 • Blokerer det blå lys – Vores briller blokerer det blå lys fra dine digitale enheder
 • Dine øjne slapper mere af – Du får færre hovedpiner og kan sidde længere tid foran din computer.
 • Bedre søvn – Det er bevist at briller som blokerer det blå lys, hjælper folk med at falde hurtigere i søvn, få en bedre nattesøvn og føler sig mere veludhvilet næste morgen.
Brun
Gennemsigtig
Sort
Sort/Guld
Ryd

Vælg mellem vores tilbehør

Varenummer (SKU): 90 Kategori: Tags: ,
Beskrivelse

Beskrivelse

Med vores Sov Bedre Brilleserie får du en brille der hjælper dine øjne med at slappe af når du ser på din telefon, tablet, tv, computer eller andre digitale produkter. Vores Sov Bedre Briller blokerer 40% af det blå lys, som der gør du bliver mere vågen.

 • Dine øjne slapper mere af – Du får færre hovedpiner og kan sidde længere tid foran din computer.
 • Bedre søvn – Det er bevist at briller som blokerer det blå lys, hjælper folk med at falde hurtigere i søvn, få en bedre nattesøvn og føle sig mere veludhvilet næste morgen.
 • Sov Bedre Briller – Vores Sov Bedre brilleserie blokerer 40% af det blå lys via en speciel Sov Bedre linse som vi har udviklet i samarbejde med en række eksperter, hvor vi har udviklet en speciel belægning på linserne.

Vores Sov Bedre Brilleserie er uden styrke og kan ikke fås med styrke lige nu.

Se vores teststudie her, hvor testpersoner brugte vores briller 90 minutter før de skulle sove i 4 uger.

Blokering af det blå lys

Din krop forsøger konstant at finde ud af, hvad tiden er i øjeblikket. En af måderne, som din krop gør på, er ved at fortælle, hvilken slags lys der er i vores miljø.

Din nethinde, det indre øje, er lysfølsomt og sender nerveimpulser gennem fibrene i synsnerverne til de visuelle centre i din hjerne. Især blåt lys fremkalder vågenhed og forhindrer melatonin i at komme ind i din blodbane. (Melatonin dannes specielt i døgnets mørke timer og fremkalder søvnighed). Det er her vores briller går ind og blokerer det blå lys, så din hjerne skaber melatonin-stoffet og du føler dig mere træt og får færre hovedpiner.

Få en bedre Søvn

I samarbejde med SleepScore Labs har vi lavet et studie, hvor vi inviterede testpersoner ind til en test om Anti blå lys briller. Testpersonerne fik en søvntracker og skulle bruge brillerne mindst 90 minutter før de gik i seng i fire uger.

Testpersonerne oplevede blandet andet:

 • 36% forbedret søvn
 • 33% forbedring i at føle sig søvnig før sengetid
 • 34% forbedrede opfattelsen af, hvor godt de sov i løbet af natten uden at vågne op
 • 37% forbedring i forhold til hvor veludhvilet de følte sig om morgenen

Undgå hovedpiner

Hvis du tit får hovedpine når du sidder foran computeren i en længere periode, kan vores Sov Bedre Briller hjælpe. Vores briller blokerer det blå lys fra din computer, så dine øjne slapper mere af og ikke anstrenger sig hele tiden, som gør at du får ondt i hovedet. Oplev hvor mere effektiv du arbejder, når du slipper for hovedpine.

Sunde øjne

Dine øjne bliver sundere, når de ikke anstrenges så meget mere. Du vil opleve at du sover bedre, kan være mere koncentreret og få færre hovedpine, når du sidder foran computeren, telefonen og tabletten i længere tid – du får sundere øjne og føle dig bedre tilpas hver dag.

Med i pakken får du

 • Classic Sov Bedre briller
Yderligere information

Yderligere information

Vægt 0.2 kg
Farve

, , ,

Model Nummer

Rammemateriale

Certificeringer

, , ,

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.