Firmaaftale – skærmbriller til erhverv hos Beskyt Dit Syn

Har dine medarbejdere trætte øjne, søvnproblemer, koncentrationsbesvær eller får ondt i hovedet når sidder foran computerskærmen hele dagen? Så kan vores skærmbriller hjælpe på problemet.

 

Vi kan tilbyde firmaer en fordelagtig firmaaftale til vores skærmbriller, så du kan få nogle medarbejdere som er gladere og mere effektiv.

 

Hvad er en skærmbrille (også kaldet blå lys briller)?

En skærmbrille er en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste forhold, når du arbejder foran computerskærmen.

Skærmbriller også kaldet blå lys briller er et par særlige briller, der filtrerer de blå bølgelængder i lyset fra skærme og LED-belysning i lokalerne.

Det blå lys ødelægger vores døgnrytme, så vi får svært ved at sove, det blå lys gør at øjnene anstrenger sig mere foran en skærm som resulterer i hovedpine og det mistænkes at fremme aldersrelaterede øjensygdomme.

Hjælp medarbejderne, og giv dem et par skærmbriller, som filtrerer mere end 40 % af det skadelige blå lys fra. Så får de lettere ved at sove, kan bedre koncentrere sig, bliver mere produktive og undgår at få trætte, irriterede øjne.

 

Vores skærmbriller hjælper dine medarbejdere med

  • At koncentrere sig
  • Slappe mere af i øjnene foran skærmen som hjælper mod hovedpine og anstrengte øjne
  • At være mere effektive og skabe bedre arbejdsforhold

Skærmbriller til dine medarbejdere

Når du så skal til at købe skærmbriller / blå lys briller til dine medarbejdere, skal man jo snakke om hvem der skal betale det.

 

Hvad siger loven om hvem der betaler for skærmbriller til medarbejderen?

Arbejdsgiveren har ansvaret. Hvis en medarbejder har brug for briller i arbejdstiden, er det arbejdsgiverens forpligtelse at sørge for dette. Og det er arbejdsgiveren, der skal betale alle udgifterne i den forbindelse.

 

Her er hvad SKAT siger om Skærmbriller til jobbet:

” Skatterådet anerkender, at skærmbriller der stilles til rådighed af arbejdsgiveren til brug på arbejdspladsen, kan ske skattefrit. Herudover bekræfter Skatterådet, i den konkrete situation, at skærmbriller der medtages til arbejdsrelaterede møder og kurser udenfor arbejdspladsen, samt til hjemmearbejdsdage, er skattefrie.

Medarbejderne har mulighed for at tage direkte hjemmefra til kursus- eller mødestedet og efterfølgende direkte hjem til bopælen herefter, når det er hensigtsmæssigt. Anvendes skærmbrillerne i den forbindelse i den private sfære, til privat brug, vil skærmbrillerne dog være omfattet af ligningslovens § 16, stk. 3, 6. pkt., og kun blive beskattet, hvis den samlede værdi af skærmbrillerne overstiger en beløbsgrænse på 5.900 kr. (2017-niveau). Det samme er gældende ved privat brug af skærmbrillerne ved hjemmearbejdsdage.” (https://skat.dk/skat.aspx?oid=2246686)

 

Fordelagtig firmaaftale til skærmbriller

Med en Beskyt Dit Syn firmaaftale skal dine medarbejdere blot vælge det design skærmbriller de ønsker sig, i kan med fordel bestille flere skærmbriller på én gang for at få et bedre pris. Vi får sendt en faktura afsted til arbejdsgiveren og afsender vores skærmbriller fra vores lager, når vi har modtaget betalingen. I får skærmbrillerne indenfor 3 hverdage.

Vi har både skærmbriller med og uden styrke til dine medarbejdere.

 

Brug ikke privatbrillerne

Rigtig mange medarbejdere bruger deres private brille, når de arbejder foran computeren. Det kan give gener som hovedpine, rygsmerter, stivhed i nakke og skuldre samt træthed og svien i øjnene, fordi den private brille typisk ikke er tilpasset den særlige synsafstand til skærmen. På den måde kommer man ofte til at anstrenge øjnene og sidde uhensigtsmæssigt for at få et klart billede på skærmen, og det kan resultere i gener.

 

Mistanke om behov for skærmbriller?

Medarbejderen har ret til en synsundersøgelse, hvis der opstår gener på grund af computerarbejde. Undersøgelsen skal så vidt muligt ske inden for normal arbejdstid. Hvis undersøgelsen viser, at det er nødvendigt med skærmbriller for at afhjælpe generne, skal virksomheden betale for skærmbrillen.

 

Skal vi hjælpe jer?

Kontakt os i dag, hvis I ønsker at få bedre arbejdsforhold foran computeren samt reducere de problemer som blåt lys giver dine medarbejdere.

Så send os en mail på [email protected].

Vores erfarne virksomhedskonsulenter sidder klar til at rådgive og vejlede jer, så I får den bedste løsning til netop jeres virksomhed.