Om Beskyt Dit Syn

Vi er Beskyt Dit Syn

Investér I dit helbred med vores blue light briller. Vores kunder oplever en væsentligt forbedre søvn og en stigning i deres energiniveau og produktivitet. Flere af vores kunder har ikke længere spændingshovedpiner, migræne og mm. når de bruger vores blue light briller foran deres digitale skærme.

Produktet

Hos Beskyt Dit Syn tilbyder vi produkter, der styrker og forbedrer dit digitale liv.

Vi udvikler hvert af vores produkter med de højeste kvalitetsstandarder. Vores fokus på innovation, design og komfort giver vores briller den funktionalitet og stil, du har brug for i den digitale tidsalder.

Vi elsker det, vi laver, og vi elsker at bygge produkter til dig.

Vores Historie

Beskyt Dit Syn er grundlagt i 2019, hvor nu er blandt Danmarks mest populære webshops inden for blue light briller.

Produktet og webshoppen blev grundlagt pga. vores egne erfaringer med at få ondt i hovedet, når vi brugte vores computere, og havde svært ved at sove. Vi udviklede derfor de første designs af vores populære blue light skærmbriller, der blokerer det blå lys med et effektivt blå lys filter. Det betyder at du stadig kan sidde om aftenen med din telefon, tablet eller computer inden du skal sove og stadig få en god søvn. Vi tog den teknologien bag blue light briller og udviklede nogle stilrene og flotte briller i høj kvalitet til en attraktiv pris.

Reducer øjenbelastningen

Når du er foran dine digitale skærme.

Forbedre din søvn

Ved at blokere det blå lys om aftenen.

Forbedre dit velbefindende

Med vores blue light briller.

Blå lys briller fra Beskyt Dit Syn Blue light briller og Blå lys briller
Beskyt Dit Syn Blue light briller og Blå lys briller 2
om beskyt dit syn 5