Vores Sov Bedre Briller Beskyt dig selv mod blåt lys Se udvalg

Gør som 8000 andre danskere

Fri fragt ved køb over 249 kr.

Prøv vores briller i 14 dage

Effektive og flotte skærmbriller

FÅ FÆRRE HOVEDPINER OG MINDRE ANSTRENGTE ØJNE

VORES UDVALG AF SKÆRMBRILLER UDEN STYRKE

Twilight blue light brille

349,00 kr.
Gennemsigtig
Sort

Progress blue light brille

349,00 kr.
Mat Sort
Sort

Moderna blue light brille

399,00 kr.
Guld
Pink
Sort

Hipster blue light brille

349,00 kr.
Army
Brun
Gennemsigtig
Lysebrun
Pink
Sort

Excec blue light brille

299,00 kr.
Blå
Brun
Grå
Sort

Freestyler blue light brille

249,00 kr.
Guld
Sølv

Ikon blue light brille

299,00 kr.
Guld
Sort
Sort/Guld
Sort/Sølv
Sølv
FÅ FÆRRE HOVEDPINER OG MINDRE ANSTRENGTE ØJNE

VORES UDVALG AF SKÆRMBRILLER MED STYRKE

Hipster blue light brille med styrke

349,00 kr.
Brun
Gennemsigtig
Sort
DET PERFEKTE TILBEHØR TIL DIN SKÆRMEBRILLE

VORES UDVALG

Velkommen til Beskyt Dit Syn

Vi er en webshop som har vores lager i Aalborg. Vi har selv døjet med at få hovedpine når vi sidder længere tid ved computeren, og havde svært ved at falde til ro og sove om aftenen. Vi bruger mange timer foran computeren og telefonen hver dag, hvor vi kom på ideen med at designe vores egne skærmbriller og computerbriller.

Det blå lys

Indtil for ganske få årtier siden, blev mennesket udsat for naturligt sollys om dagen og mørke om aftenen og natten. Det blå lys kommer blandt andet fra solen, og gjorde os vågne om dagen, hvor solen skinnede på os. Om natten var der ikke noget blå lys, så vores krop udskiller søvnhormonet meltatonin i kroppen, som gør at vi bliver trætte, når der ikke er det blå lys.

Når du sidder foran din computer og telefon om aftenen når der er mørkt, bliver du udsat for kunstig blåt lys. Din hjerne tror det er dag og at du skal vågne. Dette er ikke ideelt når du skal til at sove om natten, så derfor har vi vores Sov Bedre skærmbriller, som blokerer det blå lys, så din krop ikke begynder at tro at det er dag, når du bliver udsat for det kunstige lys.

Forskellige studer har konkluderet, at dårlig nattesøvn kan have negativ indflydelse på ens immunsystem og blandt andet øge inflammation og gøre os mere tilbøjelig til at blive deprimerede og endda overvægtige.

Læs mere om det blå lys her.

Skærmbriller og computerbriller uden styrke

Vores Sov Bedre skærmbriller beskytter øjne mode det blå lys. Vores skærmbriller har et specielt anti blå lys filter, så dine øjne anstrenges mindre, og du vil slippe af med hovedpiner, som du får, når du sidder længere tid ved en computer. Samtidig får du en bedre nattesøvn. Læs mere om skærmbriller uden styrke her. Læs mere om computerbriller her.

Studie

Læs vores studie i samarbejde med Sleepscore Labs, hvor testpersonerne fik op til 36% bedre søvn ved brug af blue light briller. Læs mere om studiet her.

Se vores udvalg

Er du klar til at investere i dit helbred? Se vores udvalg af skærmbriller og computerbriller her.