Ergonomisk håndledsstøtte til mus

- 50 % Rabat

Original price was: 199,00 kr..Current price is: 99,00 kr..

+20.000 kunder har valgt Beskyt Dit Syn

Med vores ergonomiske håndledsstøtte kan du nyde timevis af uforstyrret arbejde, studie eller gaming. Takket være det ergonomiske design og at den følger med håndleddet undgår du smerter spændinger i håndleddet.

 • Ergonomisk design – Specialdesignet håndledsstøtte til din mus, der glider med din hånd. Dette design er fantastisk til dem, der oplever stivhed eller smerte fra lange timers computerbrug.
 • Glidende håndledsstøtte – Denne fleksible håndledsstøtte kan ubesværet glide og bevæge sig på enhver overflade. Den glidende bevægelse justerer dit håndled i hele bevægelsesområdet.
 • Perfekt balance mellem fasthed og komfort – Materialet er udvalgt til at give den ideelle blanding af fasthed for støtte og smidighed for komfort.

Andre har også købt

Ergonomisk håndledsstøtte til mus 1 + Elegant microfiber brilleklud - Beskyt Dit Syn + Beskyt Dit Syn Brilleetui 1
Pris for alle tre: 148,98 kr.
Varenummer (SKU): Ergonomisk håndledsstøtte Kategorier: , ,

Beskrivelse

Ergonomisk muse håndledsstøtte

Vores musestøtte forstærker trykket fra håndleddet til håndfladen og forbedrer din armposition ved at løfte dit håndled med 1,2 cm. Det slanke sorte eller grå design passer godt til enhver arbejdspladsopsætning. De opgraderede glidefødder på håndledsstøtten glider jævnt hen over din musemåtte eller skrivebord, så dit håndled holdes lige, mens du arbejder eller spiller. Den solide base er lavet med blød TPU-gummi med kølegel, så dit håndled forbliver behageligt.

Designet til komfort

Hvis du leder efter en ergonomisk håndledsstøtte, der holder dig komfortabel, mens du bruger din mus, skal du ikke lede længere end til vores. Med sin specialdesignede form og fleksible materiale, hjælper den dig med at holde din musehånd behagelig i alle positioner og til langtidsbrug. Perfekt til dem der oplever stivhed eller smerter fra mange timers computerbrug.

Glidende håndledsstøtte

Denne ergonomiske håndledsstøtte er designet til spil og langvarig computerbrug. Plastmaterialet gør det nemt at glide og bevæge sig på enhver overflade. Den kan reducere friktionen og trykket fra dit håndled betydeligt. Dette design er fantastisk til dem, der oplever stivhed eller smerte fra lange timers computerbrug.

Materiale af høj kvalitet

Vores ergonomiske håndledsstøtte er fremstillet af SEBS, som er et af de nyeste materialer på markedet. Det er langtidsholdbart og giver behagelighed, samtidig med at det sikrer stabilitet. Smidige bevægelser understøttes af et hårdt PP-fundament. – Bemærk: Kun egnet til højre hånd

Designet til gaming og kontorfolk

Karpaltunnelsyndrom og skader som følge af gentagne belastninger er almindelige hos spillere og personer, der arbejder på kontor. For at undgå karpaltunnelsyndrom bør du bruge den rette støtte til din brug af mus og tastatur.

Sådan bruger du håndledsstøtten

Juster din håndflade i vores håndledsstøtte, før du tager musen. Når du har placeret din hånd i håndledsstøtten, skal du række ud efter din mus. Det kan tage lidt tid at vænne sig til, men dit håndled vil takke dig. Virker bedst til højrehåndet brug. Den fungerer med både Windows- og Mac-computere.

Ofte stillede spørgsmål

Virker håndledsstøtten til venstrehåndet?

Produktet er beregnet til højre hånd. Kurven er ikke tilpasset til venstre hånd. Vi arbejder i øjeblikket på et design til venstre hånd.

Hvor mange håndledsstøtte er der i pakken?

Der er kun én håndledsstøtte med i pakken.

Glider den jævnt når du bruger læder musemåtte? Eller skal jeg bruge denne uden måtte?

Den glider let på læder. Vi har kunder, der bruger den både på og uden en lædermusemåtte.

Hvilken håndstørrelse skal den passe til? Er den egnet til små hænder?

En kunde skriver: Jeg har små hænder, og den passer mig godt.

Yderligere information

Vægt0,05 kg
Farve

,

Du kunne også være interesseret i...

 • Elegant microfiber brilleklud - Beskyt Dit Syn
  19,99 kr.

  Elegant og effektiv brilleklud i sort microfiber, som passer perfekt til dine Sov Bedre Briller og kan stoppes i vores brilleetui.

 • Beskyt Dit Syn Brilleetui 1Beskyt Dit Syn Brilleetui 2 -40% Rabat
  Original price was: 49,99 kr..Current price is: 29,99 kr..

  Vores eget brilleetui til Sov Bedre skærmbriller. Lækkert, elegant og funktionelt brilleetui som kan foldes sammen, så du bedre kan have brilleetuiet i din taske, når du ikke bruger det.

  Fold brilleetuiet til en trekant, når du skal have dine briller beskyttet. Brilleetuiet bruger magnet til at åbne og lukke etuiet.

  På brilleetuiet er der Beskyt Dit Syn logo på.